Slut på ursäkter

Nu jävlar!!! Nu har jag inhandlat ett gymkort, ska börja gå på spinning ca 2ggr i veckan, sen ligger jag på 1200kcal om dan så nu jävlar ska de börja hända saker=D Nu behöver jag bara ha ett par ordentliga skor, så jag kan gå lite mer än jag gör nu och börja springa=)

Helt sjukt vad mitt liv har förändrats, från att vara partypingla, arbetslös o vild o galen singel till att bli sambo, timvikarie, i stort nykterist o hälsomedveten, helt otroligt... Jag blir ju nästan rädd för mig själv..eller näe det blir jag inte, jag blir fan stolt!



Skum men god frukost=)

Icas egna nudlar 85g 93,5kcal
Fetaost light 40g 70,4kcal

Kokar nudlarna i en grönsaksbuljong o deras egna kryddor, sen smular jag feta osten ovanpå, snabbt, enkelt o gott=D

ett hett tips, dessutom lite kalorier om man nu vill räkna det=)


Sista april..

Ja, i vanliga fall hade ja planerat en fylla ikväll, en redigan en på nån gräsmatta i Delsbo, men istället ska jag iväg o jobba hela kvällen, men det känns helt okej, är så trött på att va pank o gå på soc så att varje krona jag tjänar på egen hand värmer gott i hjärtat även om jag knappast blir rik;)

Men nu ska jag göra mig redo för ett besök på arbetsförmedlingen.. tjo o tjim!


when pigs can fly...

Sitter här o är riktigt taggad, så fort mina pengar rullar in så ska ja (efter att ha betalt alla räkningar o sånt shit) köpa mig ett klippkort, ska hårdköra spinning nu månaden innan spanien o självklart efter spanien också=D Känner mig redo för att gå o skämma ut mig på ett gym, men man måste ju börja nånstans o friskis o svettis känns rätt så tryggt=)

Sen så kanske man är redo för beach 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016!! YEAH! lagom tills 30årskrisen;) haha




Det drar kallt åt fötterna..

men jag vet att det kommer bli varmare snart så jas tänger itne dörren=P Idag har ja inte så mycket att göra, ska fixa nå papper bara, ta en prommis, boka tvättid och..eeeh..hmmm det var nått mer, men de har ja glömt, kommer säkert på det senare;) Sen ikväll ska jag jobba igen 15-21. Hoppas det går bra=)

just ja panta flskor skulle jag göra, kanske jag har råd med skavsårsplåster också, men det brukar ju vara dyrt,just fan hämta mediciner var det ju, icke att förglömma, har haft slut hur länge som helst, man känner direkt att astman blir sämre då..inte kul....


Money money money!

Får pengar om ett par dagar, skönt att se lite pengar på kontot igen, tyvärr så stannar dom inte särskilt länge, hyran ska betalas, lånet ska dras, mat ska inhandlas och sen måste ja ju lägga lite i reskassan, så mitt hopp om nya skor har mörknat, men vad gör det...Jag får ju iaf åka till spanien=)


•*¨*•☆STEFAN☆•*¨*•

DU ÄR BÄST!

love you!



Avatar

ja då har man sett den omtalade filmen, och jag måste bara säga att den var GRYM!!! Skulle lätt flytta in i den där psykadeliska skogen!LÄTT!!


Damn

Putsade min silverring med silverputs o satan i gatan vad skinande den blev, kan inte sluta titta på den;) haha


Introduktion

Idag är det dags, ska gå på introduktion på ett jobb o se om det passar mig, så 6h jobb blir det ikväll, hoppas det går bra=) Men det tror jag nog,, verkade vara ett trevligt jobb faktiskt=)



Ketchupeffekten

Det kommer aldrig lagomt, antingen kommer det ingenting alls eller så kommer allt... 3 intervjuer på mindre än en vecka och imorgon ska jag provjobba på ett ställe. Är i nån slags chock, vet ingenting känns det som.... Men hoppas det går bra imorgon iaf=)


Jobb nr.2

Nervös nu inför jobbintervju nr.2, snart ska jag iväg på den...undrar ja hur de kommer gå egentligen=S Äh det går nog bra, ligger bra till också, 5 min bort typ=P lämpligt;)


Det går framåt!!

Tog kort på utsikten från kösfönstret för ungefär en månad sen, den 23mars, och idag tog jag en ny bild...

Vilken skillnad, och till det bättre också, man blir ju riktigt glad när man kan se att det går framåt! Sommarn är på G tror ja nog=P wiiiiii!!


23mars


19 April

Och solen skiner idag, så fantastiskt härligt!!!


Ewan McGregor

slår på Ellen så här runt lunch o vem dyker upp om inte Ewan, nu fick ja lite annat att tänka på istället för nervositeten=P hehe

mums!
Och hans dialekt, Oh my!!!



Tycker om dig mer Stefan, dont worry;)

körkort

Idag så har jag haft mitt körkort i 2år och därmed är prövotiden slut, hihi känns skönt, och är fortfarande lika förvånad att jag klarade av körkortet, var inte så svårt som ja trodde att köra bil=P Alla dessa mardrömmar i onödan....

Drömde mardröm inatt emd, annamaria o jag var på nån marknad o hon skulle köpa en AIK halsduk för 450kr av nån outgrundad anledning, o då börja det komma massa zoombies o shit, läskigt=S Låste in oss i en karavanvagn fullproppad med anadra människor iaf... lite läskigt emd tanke på att det är tivoli/marknad här i helgen som ja täntke gå o kika på=P hehe'



arbetsintervjue

Ska på arbetsintervjue imorgon, spännande och mycket mycket nervöst!!!!!


(^^,)

Jag är så himla förälskad, och jag känner mig bara mer o mer så varje dag.

Du är bäst Stefan!

Puss på dig<3






I wanna drive my car....

Saknar min bil nått så inni bomben, nu när oslen tittar fram så riktigt längtar jag tillbaka till när ja kunde glida omkring i min vackra pärla med rutorna nere, tvätta den alldeles blank o fin o glida ner i dom übersköna sätena, fuck alla jävla biltjyvar!!!! Hatar dom för att dom skulle ta just MIN bil o stjäla mina saker!!!!! AAARGGHH!

Får åka hem o puttra i volvon istället, den ahr ju cokså sin charm förstås, men min vackra mazda hade ja kunnat haft här nere i sthlm t.o.m, volvon törs man ju inte.... suck....



En ganska vanlig dag...

Sov lite längre än jag brukar idag(naughty naughty) sen klev jag upp med en smula ångest över det och dammsög lägenheten som kompensation=P hehe

Nu är det smoothiedrickning på G o sen ska ja nog ta o plocka disk, ta en promenad i solen ska ja också göra men sen ska ja slänga mig i soffan o kolla på fire walk with me, har ju precis kollat klart på twin peaks en gång till så de är ju lite passande.


Blåbärssmoothie

Smoothie till frukost är så himla gott!
Idag blev det blåbärssmoothie med hallon.

2dl Vaniljyoughurt
0,5dl lättmjölk
1-1,5dl frysta blåbär
0,5-1dl frysta hallon

o sen mixa ihop det till en kall o god smoothie, mums!





Vår



Man kan bli riktig glad av att se en tussilago faktiskt=P
Och igår såg jag massor med vitsippor, inte utslagna än dock men knoppar....sommaren kommer nog i år med=) tjoho!


hemma från vildmarken

Nu är man åter tillbaka.

Har varit i Abisko, 7mil från riksgränsen o levt vildmarksliv, typ.... bott i primitiva stugor, åkt skoter o grillat korv;) mysigt värre!

Blev en massa kortknäppning också på den fina naturen, fruktansvärt vackert där uppe kan ja lova=)

Var över till Norge en sväng också, till Narvik, min första Norgetripp*stolt* så jag har minsann varit utomlands med, hehe....

Här är lite bilder iaf=)

Hade en snygg karl med mig också=P


En älv som var jävligt läskig att åka skoter på!!!

Var o klättrade också i en meter snö upp på en kulle(jag kallar det berg)


Kallt vatten i Norge!

Glad över att vara utomlands;)

I Narvik så stog det nån stor grej på torget som ja tyckte var fin.


Ha ha man kan se sig själv i den, fan va skoj!




Hahahaha o då kan ja knäppa kort på min röv också, mmm skitkul tyckte Stefan...



jäjä han var snäll som ställde upp;) hehe

Mer senare, nu ska ja göra nå annat vettigt, som att logga in på facebook^^

Over and out!

RSS 2.0