kära tomten...

1. HTC Wildfire white
2. Kamera, vilken som helst bara den är bättre än min;)
3. Ipod Nano
4. Tatueringen färdigställd
5. Ett kanonår med Älsk
6. En miljon
7. En bil som går på luft
8. Nytt kök+sovrum
9. Whitney Thompsons kropp
10. En ****
 och lite till men det kan vi ta senare;)


sjukt nervös!!!

Är så sjukt nervös nu, börjar på mitt nya jobb idag, hoppas verkligen det går bra=) Sen blir det direkt hem till sängen o sova för man börjar ju tidigt imorgon på andra jobbet o sen lir dee detta igen på kvällen, tackar gud att man är ledig i helgen=P hehe då blir det mys, kanske klämmer in en bio också=)


Today

Dagens vill ha: Teknik, mobil, mp3 och en kamera
Dagens klädsel: Illaluktande träningskläder, träning och tvättdag, vad ska man göra liksom
Dagens smink: Just me
Dagens frisyr: Lortigt
Dagens händelse: Gymmat (YEY)
Dagens låt: Boards of Canada - peter nånting
Dagens planer: Tvätta, träna, sola, laga mat, softa
Dagens saknad: Socker
Dagens dummaste: Att jag inte köpte godis;) (kanske även dagens bästa)
Dagens irriterande/sjuka: Sega internetsidor 
Dagens drog: Socker
Dagens kram: Stefan
Dagens puss: Alltid älsk!
Dagens köp: Solariepoletten?
Dagens godis: JAG HAR INTE ÄTIT NÅTT GODIS!! BUUÄÄÄÄ
Dagens humör: Happy happy
Dagens ord: Älskliiiing=P




babymjuk

peela peela peela! Jag brukar göra min egna skrubb och skrubba kroppen med, och huden blir fantastiskt mjuk och dom där irriterande knottrorna(jag har på överarmarna) försvinner, helt underbart.

Jag gör min skrubb på strösocker och olivolja, sen doftsätter jag den emd vaniljarom. Man kan ju doftsätta med precis vad som helst egentligen och jag har hört från vissa håll att olivolja ska vara dåligt för huden men då kan man säkert blanda med babyolja istället=)

Jag brukar ta ungefär 3 dl socker o sen blanda i olja tills det är geggigt(inte rinnigt) o sen hälla på lite extra så det täcker sockret, jag blandar även i vaniljarom för att det ska kukta lite bättre, om man luktar i burken så luktar det fortfarande olivolja, men när man har skrubbat sig så luktar man mums=) Vaniljaromen köper jag på mataffären bland baksakerna.



Har bara tagit en gammal syltburk, men man kan ju självklart ha det i någon vackrare burk, för skrubben är kanske inte den vackraste, men vad spelar det för roll är man blir superlen=D


this is it!

Nästa vecka så kommer jag o älsk att äga simkort, nu ska det banne mig börja simmas, jag är faktiskt riktigt taggad=D har läst på lite o simning blir bara positivare o positivare faktiskt=) Hoppas älsk också gillart så vi kan gå tillsammans ett par ggr i veckan. hoppas det kan stämma bra med mitt schema bara, ska kolla upp det lite närmare. Skriver väl igen när ja är proffs, hahahaha!


vill man bli fin får man lida pin

Kan ja nu bekräfta efter att ha noppat ögonbrynen för första gången i mitt liv, gjorde de på salong för att de skulle gå snabbt o bli bra, men fy fan, tårarna var nära, låg o kämpade mot kroppen reflexer att slå den stackars tjejen som jobabde så bra=P hehe visste inet om ja skulle skratta eller gråta, fy fan... men fina bryn fick ja minsann, nu får man se om man lär sig att plocka dom själv också;) Gjorde även efterlängtade gelnaglar, OMG vad fina dom är!!  nöjd!

RSS 2.0